قراردادی ملکی

با سلام، بنده در سال ۱۳۹۲ یک واحد آپارتمان را قبل از شروع خاکبرداری پیش فروش نموده و ثمن معامله مصالح ساختمانی بوده که خریدار می‌بایست تامین می نمود و شرط انفساخ در توضیحات آن ذکر شده است که در صورتی که ایشان نتواند مصالح مورد نظر را تامین نماید قرارداد منفسخ خواهد شد.
خریدار در سال ۱۳۹۳ اقدام به فروش آپارتمان مذکور به برادر خود نموده است. این در حالی است که ایشان مدعی است که قرارداد را فقط بعنوان تضمین در اختیار برادرش قرار داده و پس از بازگشت پولی که از برادرش گرفته می بایست قرارداد را به ایشان عودت می داده . علی هذا بدلیل عدم انجام تعهدات در سال ۱۳۹۴ طی اظهارنامه انفساخ قرارداد از طرف من به اطلاع ایشان (خریدار اولیه) رسیده و در سال ۱۳۹۵ صورتجلسه شده است ولی در عین حال به تازگی خریدار دوم دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند ارسال نموده است که در شعبه حقوقی کرج مفتوح و ابلاغ وقت رسیدگی صادر شده است.
بنده متوجه شدم که ایشان در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ دو بار از برادر خود بعنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت نموده که قرار منع تعقیب صادر شده است. و همینطور یکبار در دادگاه حقوقی دادخواست استرداد ثمن نموده که دادخواست خود را مسترد نموده است.
بنده از قرارداد ایشان اطلاع نداشته ام و در این مدت ایشان را حتی یکبار ندیده ام و و خودشان هم نمی‌دانند که واحد مذکور در کجای ساختمان قراردارد و در سال ۱۳۹۷ نیز واحد را به شخص دیگری واگذار نموده ام که در حال بهره برداری می باشد
حال سوال من اینجاست که برای دفاع در این شرايط چه مواردی می تواند کمک کند...
خریدار اول خود اذعان دارد که با توجه به شرط انفساخ قرارداد منفسخ شده است و خود نیز بعنوان خوانده باید دفاع نماید.
سوال نهایی این است بنده و خریدار اولی چگونه باید دفاعیه خود را با مدارک موجود پیش ببریم

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: اعلام انفساخ معامله
حوزه قضایی: تهران
2 پاسخ
327 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۴۰۴/۰۶/۰۸ ۲۰:۰۲